Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Πληρωμή online κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο beaumonde.gr μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας (ΠΕΙΡΑΙΩΣ), όπου και πραγματοποιείτε την συναλλαγή. Αφού επιλέξετε τον τύπο της κάρτας σας (visa, mastercard, masterpass), τοποθετείτε τα στοιχεία σας όπως αυτά αναγράφονται στην κάρτας σας (ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, και κωδικό ασφαλείας). Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα που τιμολογείται η παραγγελίας σας. Το Beau Monde έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Στην επιλογή “πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα” υπάρχει πλέον η δυνατότητα πληρωμής μέσω masterpass. Πρωτοποριακός, άμεσος και ασφαλής τρόπος πληρωμής με την χρήση εφαρμογής από το κινητό σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πειραιώς.

Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στην τράπεζα ή ηλεκτρονικά κάνοντας χρήση web banking στον τραπεζικό λογαριασμό που φαίνεται παρακάτω.

Προσοχή: Πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής πρέπει πρώτα να σας έχουμε ενημερώσει μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, το τελικό ποσό καθώς και για τον απαιτούμενο χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας.

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR54 0172 2030 0052 0302 9551 029

Δικαιούχος: ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Σημείωση 1: Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@beau-monde.gr για να μας ενημερώσετε οτι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συναλλαγή και να είμαστε σε θέση να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Σημείωση 2: Ο τρόπος πληρωμής “Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking” είναι ο μοναδικός αποδεκτός τρόπος πληρωμής για παραγγελίες με τοποθεσία παράδοσης την Κύπρο.

Εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων εντός 5 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

 Όταν κάνετε μεταφορά εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα στον λογαριασμό μας, θα πρέπει στο ποσό που θα καταθέσετε να προσθέσετε +4€ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ